Dagens tankar

0

Dagen idag har mest handlat om “vanligt” jobb, kom hem och var trött och sliten så tänkte att idag blir det nog inget andligt jobb gjort.

Men som vanligt när jag tycker saker har mina guider andra tankar så ikväll har jag och dom runt mig haft en diskussion om det här att vi inom oss bär vi med oss kunskap från alla våra tidigare liv. Enligt mina guider så har vi möjlighet att få tillgång till (iallafall delar) av den kunskapen i det här livet. En intressant tanke tycker jag…

Jag har länge varit intresserad av olika sätt att utforska sina tidigare liv och hur dom påverkar det livet vi lever nu. Kanske är det något jag ska ta tag i att kolla mer på när jag gått färdigt kursen jag går nu (och eventuellt kursen jag tänkt fokusera på/gå klart efter det). Intressant är det iallafall

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke