Att lyssna på sina guider…

0

… eller hur fort en livsförändring kan ske

Just nu är jag hemma och sjukskriven (den berömda väggen kom lite väl fort mot mig), ett par veckor in i sjukskrivningen fick jag besök av min morfar från andra sidan. Hans budksap var klart “Det är dax att börja jobba nu”. Jag var ännu inte redo då, gjorde ett försök men orken fanns helt enkelt inte.

Det tog iallafall inte särskilt lång tid innan mina guider började lägga sig i och komma med åsikter om vad jag borde göra och hur. Så jag lyssnade, bestämde mig för att se vad dom ville och göra mitt bästa för att se vart det leder mig och hur det påverkar mitt liv.

Det första jag gjorde var att börja med yoga varje dag (har låtit bli det lång tid pga olika saker) och direkt fick jag svar på hur jag skulle hantera det som hindrat mig innan. Jag är låångt ifrån en smidig yogi men min kropp verkar uppskatta uppmärksamheten och huvudet får vila och fokus. Jag började också ta tag i min meditation. Så numera yogar jag minst en gång, ofta två om dagen och mediterar lika mycket.


Min första mala är på väg och jag längtar ihjäl mig efter den och är oändligt tacksam till henne som band den bara för min skull <3

På vägen har jag också ändrat om i min kost (guiderna tycker att jag behöver rensa min kropp så jag äter köttfri diet), jag har ändrat hela mitt sätt att bemöta allt jag gör (är mycket mer närvarande i allt jag gör… inte bra “gör” utan medvetenhet), jag har börjat förändra hela mitt tankesätt, mina dagar ser helt annorlunda ut mot hur dom var innan, jag har en helt annan helhetsbild av hur jag vill att mitt liv ska se ut och vart min väg ska a mig (även om jag inte för mitt liv kan förstå HUR det ska gå till, men dom svaren kommer väl med längst vägen) och mitt fokus är helt annorlunda mot hur det var innan.

Allt är förstås inte löst… min ömma kropp är fortfarande öm, mitt snurriga huvud snurrar iväg med mig ibland fortfarande och jag sover/vilar fortfarande massor (jag är trots allt inte återhämtad från min utmattning) och jag har en del kvar att göra på kosten.  Guiderna tycker nog fortfarande att jag är rätt hopplös 😉 men jag känner mig mer “i kontakt” med mig själv än egentligen någonsin vilket jag är tacksam för och stolt över

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke