Healingminne

0

Sitter och skriver på min reikimanual om att skicka healing och kom att tänka på ett tillfälle när jag skickade healing.

Mannen jag healade var i en period när han mådde dåligt så vi bestämde att han skulle få healing regelbundet. Tanken var att han skulle lägga sig ungefär en halvtimme vid överenskommen tid och så skulle jag skicka healing (han bodde drygt en timme rån mig så det var bästa alternativet just då).
Iallafall så ena gången hade han glömt bort tiden när han skulle få healing, så istället för att ha lagt sig för att ta emot healingen så var han högt uppe i taket på en stege i sitt hus och snickrade. Men samma tid som jag började skicka healingen hörde han min röst ropa på honom (jag var alltså en dryg timme i bil från honom och han bodde ute i skogen utan jättenära grannar). Han blev livrädd och klättrade ner och om jag inte minns fel låg han sen i soffan i över en timme och vågade inte röra sig :-p

Jag brukar berätta den här historien med skratt i rösten som en lite kul grej men egentligen tycker jag det är ett bra exempel på hur viktigt det är att den/dom man skickar på är medvetna om att man skickar och när man gör det så att den som mottar healingen är i lämplig miljö. Jag har fler exempel på varför det är viktigt men det får vi ta en annan dag 🙂

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke