Ett oväntat möte

0

Tänkte att jag skulle ha lite snack med mina guider/hjälpare idag så jag öppnade upp för att se om dom hade svar på mina funderingar. Det i sig är inget ovanligt, vi brukar ha lite snack ibland (även om dom mest skrattar åt mig och mina frågor :-p )

Idag var det dock ovanligt för med sig hade dom en man, han ställde sig långt bort men ville helt klart ha kontakt. Han presenterade sig som “en högste lärare”. Intressant tyckte jag och bad honom kommer närmare så det skulle bli lättare att kommunicera. Min nyfikenhet var väck då jag inte haft kontakt med någon som han innan (handlar mest om dom runt mig och andevänner när jag får/tar kontakt). Men han ville inte alls komma närmare och sa att hans energier var för höga för att vi här skulle kunna hantera det. När jag påpekade att det är svårt att riktigt kommunicera på så långt avstånd kom han ändå närmare. Men som skydd satte han som en pelare av ljus (nästan som ljuuus dimma) runt sig och uppåt.

Blev en intressant diskussion och jag är tacksam för mötet. Hoppas få se honom igen

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke